Algemene informatie

Om voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking te komen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Bij het eerste gesprek kunt u de verwijzing meebrengen, daarnaast ben ik verplicht uw legitimatiebewijs en uw verzekeringspas te controleren.

De duur van de afspraken is in principe 45 minuten, indien nodig, bijvoorbeeld bij EMDR kan een dubbel consult ingepland worden. Indien gewenst kunnen de afspraken ook online plaatsvinden.

Afzeggen of wijzigen van de afspraak kan tot 24 uur van te voren op werkdagen, daarna zal ik het no show tarief van 50 euro bij u in rekening moeten brengen. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw verzekeraar.

In het eerste gesprek kan ik u toevoegen aan het e-Health programma Clientenlogin, via dit programma kunt u mij veilig berichten sturen, ook kan ik u informatie sturen of huiswerkopdrachten.

Waarneemregeling

Tijdens mijn vakanties is de praktijk gesloten, indien nodig kunnen er gedurende mijn vakantie of andere afwezigheid afspraken gemaakt worden met een waarnemer. In een crisissituatie kunt u een beroep doen op uw huisarts of op de huisartsenpost, die kan u verwijzen naar de crisisdienst.

Bij psychische nood kunt u ook de volgende hulplijnen bellen:

De luisterlijn: 088-0767000 (24 uur)

MIND korrelatie: 0900 1450 (van 9.00 tot 18.00 uur)

Stichting 113 zelfmoordpreventie 0900 0113 (24 uur)